Garantie si Retur

Garantie

Conditii legate de garantia produselor

 

Toate produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantie, termenul fiind specificat in detaliile produsului.

 

Pentru a beneficia in cel mai scurt timp de garantie va rugam sa acordati atentie urmatoarelor:

 

  1. Va rugam sa comunicati la adresa de email comenzi@connectmobile.net descriind cat mai detaliat defectiunile observate.
  2. In cel mai scurt timp veti fi contactat de unul din operatorii nostri.
  3. In 24 de ore dupa ce ati fost contactat de unul din operatorii nostrii, un curier va veni la adresa indicata de dumneavoastra in formularul de retur pentru a ridica produsul defect.

 

Costul transportului pentru retururi va fi suportat dupa cum urmeaza:

  1. De catre firma noastra in cazul in care produsele sunt defecte.
  2. In cazul in care se constata ca produsele au fost deteriorate in urma montarii sau utilizarii incorecte, returnarea produselor se va face pe cheltuiala dumneavoastra achitand ramburs suma de 40 Lei (reprezinta contravaloare celor 2 transporturi tur-retur).

 

 

ATENTIE!

 

Pentru a beneficia de Garantie in cazul produselor din categoria Folii de protectie  mentionam ca acestea trebuie sa fie testate/montate intr-un service GSM care va elibera un bon de service sau certificat de constatare (cu stampila) ce va atesta operatiunea efectuata. In caz contrar produsele nu beneficiaza de Garantie deoarece montarea lor necesita cunostinte tehnice de service.

 

In cazul ridicarii / primirii unui colet deteriorat, implicit a produselor continute in acesta, aveti obligatia de a incheia un proces verbal de constatare (care sa contina detalii despre coletul si / sau produsele deteriorate) cu agentul curier. In caz contrar, aceste produse nu vor beneficia de Garantie.

 

IMPORTANT!

 

Nu fac obiectul Garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente / piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii inadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.) setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitor componente in timpul functionarii echipamentelor.

 

 

Mentionam ca se ofera Garantie numai in cazul in care produsele au sigiliile de garantie intregi, astfel ca va rugam sa probati produsele inainte de a inlatura sigiliile, foliile protectoare si inainte de a le monta.

 

Produsele defecte vor fi reparate sau inlocuite cu produse similar  Connect Mobile SRL isi rezerva dreptul de a alege modul de solutionare.

 

Pentru produsele defecte care nu pot fi reparate si nu exista stoc disponibil pentru inlocuirea lor, clientul poate solicita rambursarea banilor, dupa cum urmeaza:

 

Persoana juridica/  Persoana fizica– credit magazin, virament bancar

 

Credit magazin – suma disponbila in contul de magazin al clientului in urma stornarii produselor dintr-o factura, putand fi utilizat la achitarea unei comenzi noi.

Credit magazin – poate fi utilizat pentru achitarea unei facturi noi daca clientul din aceasta coincide cu clientul din factura de stornare ( Creditul magazin provenit din stornarea unei facturi cu client Persoana fizica nu poate fi folosit pentru achitarea unei facturi noi cu client Persoana juridica si invers; Creditul magazin provenit din stornarea unei facturi cu un client Persoana juridica nu poate fi folosit pentru achitarea unei facturi noi cu alt client Persoana juridica, chiar daca ambele firme au fost inregistrate in acelasi cont de client).

Contravaloarea transportului de la Vanzator la Cumparator se restituie doar daca factura se storneaza integral (in caz contrar, contravaloarea transportului nu se restituie deoarece ea costituie costurile de transport aferente produselor nestornate).

 

Toate produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de Garantie, termenul fiind specificat in detaliile produsului.

 

Pentru produsele comercializate, Connect Mobile S.R.L. nu isi asuma raspunderea defectiunilor survenite ca urmare a folosirii / montarii necorespunzatoare a acestora de catre client.

 

Pentru a beneficia de Garantie, va rugam sa ne comunicati problemele constatate in cel mai scurt timp posibil.

Returnarea Produselor

 

Returnarea produsului aflat in Garantie catre Connect mobile  SRL se va face numai impreuna cu solicitarea scrisa prin email  comenzi@connectmobile.net. Folosind serviciile de curierat Fan Courier SRL puteti trimite produsul cu plata transportului la destinatie. Plata transportului va fi suportata de client in situatia in care clientul opteaza pentru trimiterea produsului cu alta firma de curierat.

 

Coletele trimise de catre dvs printr-un alt curier, cu plata transportului la destinatie, vor fi refuzate! Deasemenea, coletele cu solicitare de ramburs vor fi refuzate! 

 

 

Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Mentionam ca, in conformitate cu Ordonanta de urgenta nr. 34/2014, consumatorul va suporta costurile aferente returnarii. Plata transportului este suportata de catre consumator si trebuie efectuata direct la curier.. Daca clientul doreste, poate utiliza serviciul nostru de livrare, situatie in care se va opri suma de 20 Lei din valoarea produsului returnat, conform contractului nostru cu firma de curierat.

 

ATENTIE! La returnare, nu acceptam colete cu plata ramburs. Contravaloarea comenzii se va achita in termen de maxim 14 zile calendaristice de la notificarea in scris ca renunta la cumpararea produsului, doar daca produsele au fost returnate in aceeasi stare in care au fost livrate catre consumator.

Contravaloare transportului de la Vanzator la Cumparator se restituie doar daca factura se storneaza integral (In caz contrar contravaloarea transportului nu se restituie deoarece ea costituie costurile de transport aferente produselor nestornate).

Consumatorul este responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand. Daca clientul nu este de acord cu aceasta taxa i se va reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Aceasta clauza se aplica conf. definitiilor cuprinse in Ordonanta de urgenta nr. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.

 

Cheltuielile de transport sunt suportate de catre firma noastra doar in cazul produselor defecte din fabricatie sau deteriorate la transport.

In cazul ridicarii unui colet deteriorat la transport, implicit a produselor continute in acesta, clientul trebuie:
– sa incheie proces verbal de constatare cu agentul curier (care sa contina detalii despre coletul si / sau produsele deteriorate);
– sa contacteze departamentul de garantii la numarul 0763901930

In cazul ridicarii unui colet deteriorat, implicit a produselor continute in acesta, fara a incheia proces verbal de constatare cu agentul curier, nu se va oferii garantie produselor deteriorate.

In cazul refuzarii unui colet deteriorat, clientul trebuie sa contacteze departamentul de garantii la numarul 0763901930